20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Γκασόλ: «Ίσως και να είναι το τελευταίο ματς μου στο Παλάου» (vid)

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε (23:00) στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της ACB, και με νίκη κατακτάει την κορυφή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μιλώντας στα ισπανικά μέσα, ο Πάου Γκασόλ συνειδητοποιεί ότι πιθανώς να παίξει το τελευταίο παιχνίδι του στο Παλάου Μπλαουγκράνα, με την καριέρα του να πλησιάζει στο τέλος της.

Ο 42χρονος θρύλος του ισπανικού μπάσκετ παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες το αποψινό παιχνίδι να είναι το τελευταίο του, είναι υπαρκτές.

"Θα μποορύσε. Έχουν περάσει χρόνια στα οποία σκέφτομαι ότι μπορεί να είχα παίξει ήδη το τελευταίο παιχνίδι μου, καθώς έχω περάσει τραυματισμούς και έχω επιστρέψει από αυτούς. ίσως και να ήταν καλύτερο τότε να έκλεινα ένα όμορφο κεφάλαιο και να τελείωνα την καριέρα μου. Αλλά αυτή η τελευταία... πίστα είναι γλυκιά. Προπονούμαι και παίζω κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο μου και το ευχαριστιέμαι, δίνω τα πάντα που έχω να δώσω" θα εξομολογηθεί ο Γκασόλ.

"Φυσικά και θα είναι δύσκολο. Είναι ένας τελικός, απέναντι σε μία ομάδα που έχασε το πρώτο παιχνίδι και θα δώσει τα πάντα για να επιβιώσει. Εγώ βέβαια νιώθω πολύ καλά για τις πιθανότητές μας αλλά και για εμένα. Είμαι χαρούμενος, ίσως περισσότερο κι από όσο περίμενα. Όταν ήρθα ήθελα να δοκιμάσω το πόδι μου, να δω πως θα αντιδράσει μετά την απουσία. Εν τέλει, η δουλειά που έχω ρίξει δίνει αποτελέσματα και χαίρομαι που παίζω σε αυτό το επίπεδο και βοηθάω την ομάδα μου να είναι καλύτερη"

https://www.youtube.com/watch?v=pwLx5qMyoyw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ