25.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γκαρθία… μέχρι το τέλος (pic)

Μπορεί η λύση του Πέδρο Μαρτίνεθ να φαινόταν πολύ κοντά, αλλά στην Γκραν Κανάρια αποφάσισαν την... προαγωγή του Βίτορ Γκαρθία, δίνοντάς του τα «κλειδιά» ως πρώτου προπονητή.

Στο πρώτο του «τεστ» για τη σεζόν αυτήν, ως πρώτος προπονητής της Γκραν Κανάρια, ο Βίτορ Γκαρθία τα κατάφερε, με την ομάδα να περνά από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ και κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστική, παρά την ήττα. Κάπως έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να... τον κρατήσει στη θέση αυτή, ανακοινώνοντας πως θα είναι ο πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν αυτής.

Με αυτό τον τρόπο, ο Γκαρθία παίρνει την προσωπική του επιβράβευση, αντικαθιστώντας τον Σάλβα Μαλδονάδο κι έχοντας περάσει ήδη οκτώ χρόνια στο προπονητικό επιτελείο της Γκραν Κανάρια. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2010 και έχει υπάρξει συνεργάτης του Μαλδονάδο, του Πέδρο Μαρτίνεθ, του Άιτο Γκαρσία Ρενέσες και του Λουίς Κασιμίρο. Ο δεύτερος, τελικά, δε θα έρθει στα Κανάρια Νησιά και η επιστροφή δε θα ολοκληρωθεί, παρότι φαινόταν να είναι το φαβορί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ