21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαλινάρι: «Λυπάμαι, δεν το άξιζαν»

Νέα συγγνώμη από τον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος απευθυνόμενος αποκλειστικά στους συμπαίκτες του τόνισε πόσο λυπάται για την απερισκεψία του που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο Ιταλός φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς γρονθοκόπησε τον Τζίτο Κοκ κατά τη διάρκεια φιλικού με την Ολλανδία στο Τρέντο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού. Κατ’ επέκταση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γείτονας χώρας Έτορε Μεσίνα δεν θα τον έχει φέτος στη διάθεσή του. Ο ίδιος, αφού ζήτησε αρχικά συγγνώμη μέσω Facebook, επανέλαβε την… επιλεκτική μεταμέλειά του και μέσω της εφημερίδας «La Gazzetta dello Sport», στην οποία τόνισε: «Ήταν ένα λάθος, στο οποίο δόθηκε μεγαλύτερη σημασία επειδή τραυματίστηκα. Λυπάμαι περισσότερο για τους συμπαίκτες μου, από τους οποίους και ζητάω συγγνώμη. Επαναλαμβάνω ότι δεν άξιζαν κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά στο πρόγραμμά του, δεδομένου πως θα χρειαστεί περίπου 25 ημέρες να φοράει νάρθηκα και συνολικά 40 για να αναρρώσει, συμπλήρωσε: «Τώρα, θα πρέπει να έχω ακίνητο το χέρι μου για λίγο καιρό και να μείνω σπίτι. Όταν ολοκληρωθεί η αποθεραπεία μου θα επιστρέψω στο Λος Άντζελες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ