24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίμας: «Η ώρα της ανόδου»

Το ένστικτο του νικητή θα πρέπει να ενεργοποιήσουν για ακόμα μία φορά φέτος στο Φίλιππο Βέροιας, για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ίκαρων Τρικάλων.

Το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής επαναρχίζει την Κυριακή (01/04, 17.00), με το συγκρότημα της Ημαθίας να υποδέχεται στο «Δημήτρης Βικέλας» τους Θεσσαλούς. Ο Δημήτρης Γκίμας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξήγησε πως η διακοπή δεν τους κάνει καλό, αλλά θέλουν άλλες δύο νίκες για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδο και τώρα είναι που θα πρέπει άπαντες να συσπειρωθούν, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έπειτα από ακόμα μία διακοπή επιστρέφουμε σε επίσημο αγώνα αυτή την Κυριακή (02/04). Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς απέχουμε δύο νίκες από τη μαθηματική μας άνοδο. Η αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται για τη σωτηρία της, έχει καλό και έμπειρο ρόστερ και έχει κάνει μεγάλες νίκες και καλές εμφανίσεις απέναντι στους πρωτοπόρους. Σίγουρα, η αγωνιστική αποχή σε ομάδες όπως η δίκη μας δεν κάνει καλό. Θα πρέπει, όμως, να ενεργοποιήσουμε και πάλι το ένστικτο του νικητή, καθώς και το παιχνίδι είναι δύσκολο και η άνοδος δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. Για τους λόγους αυτούς και με τρία ακόμη παιχνίδια στην έδρα μας θα καλέσουμε τον κόσμο, παρά την καλοκαίρια και το ωράριο των καταστημάτων, να σταθεί δίπλα μας, καθώς τώρα είναι η ώρα της ανόδου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ