21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας σε μετάφραση Λιόλιου: “Today… λιάρδα”! (vids)

Η χαρά όλων όσοι ανήκουν στον Προμηθέα ήταν ανείπωτη μετά την επική νίκη επί της ΑΕΚ και την ιστορική πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και όλης της ελληνικής περιφέρειας. Κι αυτά τα έντονα συναισθήματα οδηγούν πολλές φορές σε... παρεκτροπές.

Ωραίες παρεκτροπές. Σαν κι αυτές που βιώσαμε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες του Προμηθέα είχαν μεθύσει από τον μεγαλειώδη θρίαμβο και έκαναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι καταπατώντας κάθε είδους... πρωτόκολλο.

Κάποια στιγμή το basketa.gr ζήτησε από τον Νίκο Γκίκα μια δήλωση. Αλλά δεν ήταν μόνος. Δίπλα του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος, επέμενε να γίνει ο... μεταφραστής του διεθνούς γκαρντ του Προμηθέα! Και ακολούθησαν όσα θα δείτε παρακάτω στο ΕΠΙΚΟ βίντεο του basketa.gr! Το οποίο κλείνει με την παραίνεση του Γκίκα στον πρόεδρο να πάνε όλοι στα μπουζούκια για να γίνουν... λιάρδα!

Στη συνέχεια ο Νίκος Γκίκας προσπάθησε να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η ιστορική επιτυχία για τον Προμηθέα και τι θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ