24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας: «Πολύ χαρούμενοι και δικαιωμένοι»

Ο Προμηθέας Πατρών εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League, αλλά δεν σταματάει εδώ.

Θα πάρει μέρος στα πλέι οφ με τους στόχους του να παραμένουν υψηλοί και η… προετοιμασία του θα ξεκινήσει από τον κυριακάτικο (13/05, 17.00) αγώνα του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, όπως εξήγησε και ο Νίκος Γκίκας μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League, με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Έπειτα από έναν μαραθώνιο αγώνων, στη διάρκεια του οποίου ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές, καταφέραμε να κατακτήσουμε την 3η θέση στο κανονικό πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί μεγάλη και ιστορική επιτυχία για τον Προμηθέα. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που φέραμε την ομάδα μας στην καλύτερη θέση στην ιστορία της και νιώθουμε, παράλληλα, και δικαιωμένοι για τη σκληρή δουλειά που κάναμε μέσα στο γήπεδο όλους αυτούς τους μήνες. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, καθώς ο στόχος μας είναι, πλέον, να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και καλές εμφανίσεις μπορούμε και στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (13/05) στο ΣΕΦ θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει των αγώνων των πλέι οφ. Απέναντί μας θα βρούμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με κόσμο, ιστορία και δυναμική, η οποία διαθέτει στις τάξεις της πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε, άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Στη συνέχεια, και αφού φυσικά πληροφορηθούμε τον αντίπαλό μας, θα δουλέψουμε για τα πλέι οφ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ