21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας: «Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης»

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Basketball Champions League θέλει να κάνει ο Προμηθέας Πατρών, κερδίζοντας την Μπαϊρόιτ στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Το αχαϊκό συγκρότημα θα υποδεχθεί την Τετάρτη (09/01, 19.30) τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, και όπως τόνισε ο Νίκος Γκίκας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ: «Προερχόμαστε από την πρώτη νίκη μας στο 2019 στο ελληνικό πρωτάθλημα, επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, και θέλουμε να φθάσουμε και στο πρώτο μας ροζ φύλλο αγώνα για φέτος και στην Ευρώπη. Σε αυτήν μας την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας και τους Πατρινούς φιλάθλους. Στόχος μας είναι η νίκη, προκειμένου να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ''16'' του Basketball Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία μας και στην παρθενική μας, μάλιστα, συμμετοχή στη διοργάνωση. Το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο αντίπαλός μας έχει βρει ρυθμό σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, στον οποίο κερδίσαμε. Η Μπαϊρόιτ κυνηγάει όλα τα παιχνίδια, καθώς είναι ανοικτή η υπόθεση πρόκριση για αυτήν. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα ΠατρώνΜάκη Γιατρά: «Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη (09/01) με την Μπαϊρόιτ, που είναι ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια μας στο BCL. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ