24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας: «Έτοιμοι και αποφασισμένοι»

Να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει απέναντι στο Λαύριο θέλει ο Προμηθέας Πατρών, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά των φετινών πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα υποδεχθούν την Τετάρτη (16/05, 20.15) στο «Δημήτρης Τόφαλος», στον πρώτο προημιτελικό αγώνα της σειράς, τους «κυανοκίτρινους» κι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη, όπως έγραψε και ο Νίκος Γκίκας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Ο Προμηθέας μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε διαδικασία πλέι οφ και είμαστε όλοι αφενός χαρούμενοι για αυτήν την επιτυχία και αφετέρου αποφασισμένοι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα σε αυτές τις σειρές αγώνων που θα παίξουμε. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και, πλέον, μπροστά μας βρίσκουμε ως πρώτο αντίπαλο στα πλέι οφ το Λαύριο.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και σίγουρα τους φίλους του μπάσκετ περιμένουν πολύ όμορφα παιχνίδια. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στη συγκεκριμένη σειρά και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε την Τετάρτη (16/05) όλους τους φίλους μας στο γήπεδο να μας στηρίξουν για ακόμη μία φορά, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή μας στη β’ φάση των πλέι οφ. Παρά τα προβλήματα με κάποιους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε το περασμένο διάστημα, είμαστε όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο παρκέ και να παίξουμε το παιχνίδι μας, φτάνοντας στη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ