21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γι’ αυτό χώρισαν Χολαργός – Κουφός!

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε η είδηση του διαζυγίου του Χολαργού με τον Στέργιο Κουφό, τον προπονητή που έφερε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Stoiximan.Gr Basket League. Ακόμα και όσοι γνώριζαν ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν εμφανιστεί σύννεφα στην σχέση, πίστευαν ότι στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα συνέχιζαν την κοινή τους πορεία.

"Ενημερώθηκα χθες απο τη διοίκηση πως οι δρόμοι μας δε θα συνεχίσουν μαζί. Ευχαριστώ όλους για τις στιγμές που ζήσαμε οι οποίες ξεπέρασαν ακόμα και τα όνειρα μας με τα πρωτόγνωρα για την ομάδα πράγματα που πετύχαμε. Ευχαριστώ όλο τον Χολαργό και εύχομαι στην ομάδα να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην Α1", ήταν η λακωνική δήλωση αποχαιρετισμού του Κουφού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες επαφές των διοικούντων με τον Κουφό για να ενεργοποιήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την δύσκολη παρθενική χρονιά στην μεγάλη κατηγορία κι εκεί άρχισαν οι διαφωνίες. Οχι για τον σχεδιασμό, αφού δεν... πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι εκεί, αλλά για την μεταξύ τους σχέση.

Οταν είχε αναλάβει ο Κουφός τον Χολαργό, είχε υπογραφεί συμβόλαιο 2,5 ετών όπου προβλέπονταν όροι της συνεργασίας. Με το θριαμβευτικό φινάλε της φετινής χρονιάς και την άνοδο, υπήρξαν προθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης κάποιων εξ αυτών, μόνο που οι προθέσεις δεν ήταν... αμοιβαίες. Ηταν μάλιστα τόσο μεγάλες οι διαφορές, κυρίως σε οικονομικά θέματα, που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν και έτσι η διοίκηση δεν ενεργοποίησε τον τελευταίο χρόνο, όπως ήταν στην δικαιοδοσίας της.

Πλέον ο διοικητικός ηγέτης του Χολαργού Γιώργος Δρόσος, βάζει μπρος το επόμενο πλάνο, αρχίζοντας από το εσωτερικό της ομάδας, τους διοθκούντες συνεργάτες του και αφού τα βρουν εκεί, θα προχωρήσει στον επόμενο προπονητή, τον διάδοχο του Κουφού.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ