21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιόρτασαν μαζί… οι Έσπεροι! (vids+pics)

Οι Έσπεροι Καλλιθέας και Λαμίας έκαναν το χρέος τους στην τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής και κέρδισαν την άνοδο για τη Β' Εθνική, με αμφότερους να επιστρέφουν μαζί με το πλοίο από την Κρήτη και να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.

Ο ένας πρωταθλητής από την προγούμενη αγωνιστική, ο άλλος ακολούθησε στη Β' Εθνική, έστω κι αν χρειάστηκε πρώτα να «καρδιοχτυπήσει». Το ζήτημα για τον Έσπερο Καλλιθέας, όπως κι εκείνον της Λαμίας, είναι ότι ο στόχος της ανόδου επετεύχθη και, πλέον, θα βρεθούν ξανά μαζί στην ανταγωνιστικότατη τρίτη τη τάξει κατηγορία, με τους δύο να περνούν από την Κρήτη νικηφόρα, στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το σύνολο των Αντώνη Μάντζαρη-Γιάννη Γράψα επικράτησε του ΑΟΚ Χανιά με 66-60, ενώ εκείνο του Γιάννη Σοφογιάννη κέρδισε στο «νήμα» τον ΟΦΗ με 64-61. Κάπως έτσι, η δυάδα «κλείδωσε» και το «πάρτι» άρχισε. Για λίγη ώρα, μάλιστα, ήταν... κοινό, με τους δύο Έσπερους να βρίσκονται μαζί στο πλοίο της επιστροφής από το νησί και να περνούν μαζί όμορφες στιγμές, στήνοντας μία μικρή γιορτή.

Δείτε σχετικό υλικό από το Lamiaole.gr: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ