20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιουλ: «Η Ρεάλ με πληρώνει όχι η Εθνική»

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν θέλει να παίζει κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Εθνική Ισπανίας επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης τον πληρώνει...

Ο Ισπανός γκαρντ απ' ό,τι φαίνεται βάζει πάνω απ' όλα τα χρήματα. Κι αυτό αποδείχτηκε από την απάντησή του σε ερώτηση για τα «παράθυρα» της FIBA.

Οι περισσότεροι αθλητές έχουν τοποθετηθεί λέγοντας ότι θα ήθελαν να διακόπτεται η Ευρωλίγκα για να συμμετέχουν στους αγώνες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων αλλά για τον Γιουλ δεν ισχύει το ίδιο.

Μιλώντας στην «AS» τόνισε ότι η «Βασίλισσα» τον πληρώνει, λέγοντας πάντως ότι του αρέσει να παίζει για τους «φούριας ρόχας».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Πιστεύω ότι το πρόγραμμα πρέπει να προσαρμοστεί στους παίκτες. Τα "παράθυρα" της FIBA δεν επιτρέπουν στους καλύτερους παίκτες κάθε χώρας να πάρουν μέρος, γιατί αυτοί αγωνίζονται ή στο ΝΒΑ ή στην Euroleague. Αυτές οι δύο διοργανώσεις δεν σταματούν. Είναι ανοησία αυτό. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με παιχνίδια, που οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν μέρος. Μου αρέσει να παίζω με την εθνική, όμως, προφανώς η Ρεάλ είναι ο σύλλογος που με πληρώνει. Αν έχω την ίδια μέρα αγώνα με τη Ρεάλ και την Ισπανία, θα επιλέξω αυτόν της Ρεάλ. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του ΝΒΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ