25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το 8/8 το Περιστέρι, ματσάρες σε «Π.Σαλπέας» και Λευκάδα

Επιτέλους γεμάτη αγωνιστική...

Στην 8η του στροφή μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2, με το πρόγραμμα να έχει όλα τα παιχνίδια ενεργά, χωρίς κάποιο από αυτά να έχει αναβληθεί. Το Περιστέρι θέλει να φτάσει στο 8/8, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Δούκα στο «Δαϊς», ενώ αμφίρροπα παιχνίδια αναμένονται σε «Π.Σαλπέας» και Λευκάδα.

Υμηττού 17.00 Αμύντας-ΑΕ Λάρισας Ταρενίδης Στ.-Κοτσίμπος-Κυριακόπουλος (Βιδάλης)

Ένας ολόκληρος μήνας πέρασε ώστε να μπορέσει να δώσει και πάλι παιχνίδι μπροστά στο κοινό του ο Αμύντας, ο οποίος μετά τις 29/10 που είχε υποδεχθεί τον Δούκα, φιλοξενεί σήμερα (2/12) την ΑΕ Λάρισας. Η ομάδα του Αλέξη Ζαβού προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, και έχοντας ρεκόρ 3-3, και ένα παιχνίδι λιγότερο, θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει περαιτέρω βαθμολογική ανάσα. Η ΑΕΛ από την πλευρά της μετά το αρχικό 2-1 μετράει τέσσερις σερί ήττες, έχοντας να πάρει ροζ φύλλο από τις 21/10, βλέποντας την κατάσταση να γίνεται δύσκολη βαθμολογικά.

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Μαρούσι Μαγκλογιάννης-Διμπινούδης-Γιακείμη (Σταύρου)

Κλασικά Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που προέρχονται από νίκες, και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες.Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα μετράει δυο συνεχόμενες ήττες, έχοντας χάσει από Χολαργό (εντός) και Ηρακλή (εκτός), και πλέον θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τον Ιορδάνου ως το τέλος της σεζόν, ο οποίος μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Το Μαρούσι από την πλευρά του δεν θα θέλει να θυμάται τον Νοέμβρίου, στον οποίο δεν πέτυχε ούτε μια νίκη, έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες, και ψάχνοντας την επόμενη νίκη του μετά τις 29/10 που είχε νικήσει στο γειτονικό «Σαλούν».

Π.Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Ηρακλής Διαμαντής-Τσούνας-Μαλαμάς (Τεφτίκης)

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ηρακλή να παίρνει δύσκολη πρόκριση στο «Π.Σαλπέας», με το παιχνίδι να παρουσιάζει πάρα πολλές δυσκολίες για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού βρίσκεται σε ρεκόρ 3-3, και έχοντας μια εβδομάδα επιπλέον ξεκούρασης, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα του.  Ο Ηρακλής αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε θέση ισχύος θα πρέπει να περάσει από τον Πειραιά.

Π.Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Ηρακλής Διαμαντής-Τσούνας-Μαλαμάς (Τεφτίκης)

Όλα τα μεγάλα ντέρμπι στην έδρα του έχει δώσει ως τώρα η Δόξα, η οποία μετά το Περιστέρι υποδέχεται τον Χολαργό, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Οι «νησιώτες» έχουν ανέβει ψυχολογικά μετά το μεγάλο διπλό στο «Δαϊς» επί του Δούκα, ενώ ο Έλληνας τεχνικός είδε και τον Δημήτρη Γράβα να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση, και θα κυνηγήσουν μια νίκη...υπέρβαση, που θα τους βάλει για τα καλά στην διεκδίκηση των θέσεων της ανόδου.

Δαϊς 17.00 Δούκας-Περιστέρι Παπαθανασίου Στ.-Κάρδαρης-Αναστασίου (Φαλούκας)

Ο Δούκας αναζητεί την πρώτη του νίκη στο «Δαϊς», αλλά μάλλον ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι αθλητές του θα ψάξουν άλλο παιχνίδι ώστε να την πετύχουν, με το παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, να μην δίνει πολλές ελπίδες, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι η ομάδα του Αμαρουσίου δεν θα δώσει την μάχη της. Το Περιστέρι από την πλευρά του αναζητάει το 8/8, και είναι πολύ πιθανό να το πετύχει. Σταθερά εκτός ο Μιλόσεβιτς.

Καστοριάς 17.00 Καστοριά-Αρκαδικός Ξενικάκης-Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου (Βόντζας)

Το «τρένο» της Καστοριάς έχει πάρει μπροστά, και έχει βάλει πλώρη για τα πλέι οφς, έχοντας την εμπειρία και την ποιότητα να το πετύχει. Η ομάδα του Γιώργου Σούλιου θα επιδιώξει απέναντι στον Αρκαδικό την τέταρτη του νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ώστε να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο. Ο Αρκαδικός ψάχνει σανίδα να πιαστεί, και έτσι έχοντας μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, και καμία μακριά από την Τρίπολη, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Καρδίτσα Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Καρπάνος (Δούκας)

Παιχνίδι που ενδέχεται να κρύβει παγίδες, με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά κοντά αγωνιστικά, αλλά ενδέχεται να απομακρυνθούν βαθμολογικά. Οι «Στρατηγοί» θέλουν τη νίκη στο πάντα δυνατό «Σαλούν» ώστε να φτάσουν στις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο παλιό του σπίτι, αναζητεί την πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Θεσσαλούς, που θα σημάνει και το σημάδι αντεπίθεσης τους.

Περιβόλας 19.00 Απόλλων Π.-Ερμής Αγιάς Τσαρούχα-Ζακεστίδης-Τσολάκος (Θεοδοσόπουλος)

Περίεργο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θεωρείται το μεγάλο φαβορί, προερχόμενος από ένα σερί νικών, και όντας πλέον στην διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφς. Ωστόσο, η απουσία του Ματαλών (επιστρέφει σε τρεις μήνες) είναι σίγουρα κομβική για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα επιδιώξει στην δυνατή Περιβόλλα να πάρει την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντι του έχει μια ομάδα, με ρόλους, με εξαιρετικούς αθλητές, και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν αναμένεται ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος έχει θετικό πρόσημο σε 7 αγωνιστικές (4-3).

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

1.Περιστέρι 14 (7-0)
-----------------------------------------
2.Απόλλωνας Πατρών 12 (5-2)
3.Ηρακλής* 11 (5-1)
4.Καστοριά 11 (4-3)
5.Δόξα Λευκάδας 11 (4-3)
-----------------------------------------
6.Χολαργός* 11 (5-1)
7.Ερμής Αγιάς 11 (4-3)
8.Μαρούσι 10 (3-4)
9.Παπάγου 10 (3-4)
10.Ψυχικό 10 (3-4)
-----------------------------------------
11.Αμύντας* 9 (3-3)
12.Εθνικός* 9 (3-3)
13.ΑΕ Λάρισας 9 (2-5)
14.Αρκαδικός 8 (1-6)
-----------------------------------------
15.Καρδίτσα 8 (1-6)
16.Δούκας 8 (1-6)

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

photo credit: lefkadapress.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ