25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το προβάδισμα στο ΟΑΚΑ, «βλέπει» τελικό ο Παναθηναϊκός

Πράξη τρίτη στην ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Basket League τη Δευτέρα (03/06), με τις δύο σειρές να μεταφέρονται στο ΟΑΚΑ και το «Ανδρέας Παπανδρέου».

Έχοντας η καθεμία ομάδα από μία νίκη, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών θα συναντηθούν ξανά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με το νικητή να παίρνει το προβάδισμα για την πρόκρισή του στον τελικό. Ο Λούκα Μπάνκι, μετά τους γνωστούς τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις, Γιώργο Τσαλμπούρη και Βασίλη Καββαδά, είδε τους Βινς Χάντερ και Τζόρνταν Θίοντορ να αντιμετωπίζουν προβλήματα και η συμμετοχή τους κρίνεται πλέον αμφίβολη. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μάκης Γιατράς, έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Στο «Ανδρέας Παπανδρέου» επιστρέφουν Περιστέρι και Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να θέλουν την κατάκτηση του ροζ φύλλου για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στον τελικό, καθώς προηγούνται ήδη με 2-0 νίκες. Πάνοπλο θα παραταχθεί το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, ενώ ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στο γνωστό τραυματία Νίκο Παππά και αμφίβολοι είναι οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Το πρόγραμμα των πρώτων τριών αγώνων:

Τετάρτη 29/05
ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών 83-82
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 68-91

Σάββατο 01/06
Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ 74-65
Παναθηναϊκός-Περιστέρι 86-66 
-Προμηθέας Πατρών και ΑΕΚ είναι στο 1-1.
-Ο Παναθηναϊκός προηγείται του Περιστερίου με 2-0.

Δευτέρα 03/06
ΟΑΚΑ 19.30 ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών Πουρσανίδης Γ., Τσαρούχα, Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης) COSMOTE SPORT4HD Live
«Αν. Παπανδρέου» 21.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος Π., Ψαριανός, Πουρσανίδης Κ. (Μουζάκης Στ.) ΕΡΤSPORTS LIVE

-Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ