20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το απόλυτο το Περιστέρι, μάχες σε «Δαϊς» και Τρίπολη

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με την 7η αγωνιστική να κάνει τζάμπολ σήμερα (25/11), και να ολοκληρώνεται στις 13/12 με το παιχνίδι του Χολαργού με τον Εθνικό, λόγω της απουσίας του Ράιτ Ριιβο Λάανε με την Εθνική Εσθονίας.

Από τα σημερινά (25/11) παιχνίδια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Περιστερίου με την Καρδίτσα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να φτάσουν στο 7/7, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια σε «Δαϊς» και Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νεάπολης 17.00 ΑΕ Λάρισας-Καστοριά Γεωργιάδης-Λόρτος-Ευφραιμίδης (Σταμάτης Γ.)

Όπως φαίνεται στην ΑΕΛ, εκτός από την μεταγραφή του Δημήτρη Γράβα, το πρόβλημα με το κλειστό του Αλκαζάρ είναι μεγάλο, και έτσι θα αναγκαστεί για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι να αγωνιστεί στο μεγάλο κλειστό της Νεάπολης, το οποίο μόνο έδρα δεν αποτελεί για τους «βυσσινί». Ο Χρήστος Χασανίδης και οι παίκτες του αναζητούν πάση θυσία τη νίκη έχοντας απέναντι τους την πολύ ισχυρή Καστοριά, η οποία προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. 

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ψυχικό Μπήτης-Τσιαπλής-Ελευθεριάδης (Παραλικίδης)

Μετά από μεγάλη διακοπή επιστρέφει στην δράση ο Ηρακλής, ο οποίος έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 11/11 όταν και επικράτησε στην έδρα τους Καστοριάς, θέλει μπροστά στον κόσμο του να φτάσει στην πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας ως αντίπαλο μια αρκετά δυνατή και αξιόμαχη ομάδα. Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή επιστρέφει και ο Γιάννης Αθανασούλας, ενώ και ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Δαϊς 17.00 Δούκας-Δόξα Λευκάδας Σταματόπουλος-Ζαχαρής-Τσούνας (Δούκας)

Αν ένα παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες, αυτό είναι το συγκεκριμένο στο «Δαϊς»,όπου ο χαμένος θα δει να μένει πίσω αναφορικά με τον στόχο του. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου αναζητεί ακόμα την πρώτη νίκη στην έδρα της, έχοντας μόλις μια στο πρωτάθλημα, και αυτή στον Υμηττό, ενώ η Δόξα μετράει ρεκόρ 1-1 εκτός έδρας, έχοντας περάσει από την δύσκολη έδρα της Καστοριάς την 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη πήρε το δελτίο του Δημήτρη Γράβα στα χέρια της, ενώ απών παραμένει ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Καρδίτσα Αναστόπουλος Αντ.-Λιότσιος-Κωνσταντινίδου (Γολεγού)

Πάρτι για το 7/7 είναι έτοιμοι να στήσουν στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι οι φίλοι του ΓΣΠ , ο οποίος προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Λευκάδα, όπου είχε πρωταγωνιστές τους Κικι Κλάρκ και Αλέξανδρο Σιγκούνα. Ο δεύτερος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για την ομάδα του Νίκου Καραγιαννη, μένοντας στα πιτς μαζί με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Ο ΑΣ Καρδίτσας αναζητεί την πρώτη του νίκη μακριά από το «σπίτι» του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να την ψάξει σε άλλο παιχνίδι.

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Απόλλων Π. Καλδίρης-Θεονάς-Μαραμής (Κουκάκης)

Τελικό έχουν χαρακτηρίσει την Τρίπολη το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Αρκαδικό να αναζητεί επιτακτικά τη νίκη, θέλοντας να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Ο Τζίμης Κουστένης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας προέρχεται από την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/11) στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου επικράτησε του Αμαρουσίου, και ενδέχεται να παρουσιαστεί αρκετά κουρασμένος, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάριος Ματαλών.

Αγιάς 17.00 Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου Παφίλης-Τζίμα-Θεοδώρου (Βαρνάς)

Αποτελεί το περσινό ζευγάρι του μπαράζ της Β' Εθνικής, το οποίο μπορεί να κέρδισε ο Παπάγου, αλλά εν τέλει βρήκε και τις δυο ομάδες στην Α2 Ανδρών.Και οι δυο προέρχονται από μεγάλες νίκες, και είναι πολύ ανεβασμένες τις τελευταίες αγωνιστικές, με τον Ερμή να έχει ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα του.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Αμύντας Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Σπυρόπουλος (Άκελ)

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Αντ. Τρίτσης 18.00 Χολαργός-Εθνικός Ψαριανός-Παπαθανασίου-Κωνσταντινόπουλος (Βιδάλης)

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

1.Περιστέρι 12 (6-0)
——————————-
2.Χολαργός 11 (5-1)
3.Απόλλωνας Πατρών 10 (4-2)
4.Ηρακλής* 9 (4-1)
5.Δόξα Λευκάδας 9 (3-3)
——————————-
6.Εθνικός Πειραιά 9 (3-3)
7.Καστοριά 9 (3-3)
8.Ψυχικό 9 (3-3)
9.Παπάγου 9 (3-3)
10.Ερμής Αγιάς 9 (3-3)
——————————-
11.Μαρούσι 9 (3-3)
12.ΑΕ Λάρισας 8 (2-4)
13.Αμύντας* 7 (2-3)
14.Αρκαδικός 7 (1-5)
——————————-
15.Καρδίτσα 7 (1-5)
16.Δούκας 7 (1-5)

*Έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ