23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Για την πρόκριση στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βέλγιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών, κόντρα στη Ναμίρ, η οποία έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής μόνο ήττες στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να περάσουν την Πέμπτη (07/11, 21.30) από το «Hall Octave Henry», με το Γιώργο Παντελάκη να μην έχει στη διάθεσή του την τραυματία Βασιλική Λούκα. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζει στις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή, οι οποίες θα παραταχθούν κόντρα στις Βελγίδες.

Η Ναμίρ έχει υποστεί μόνο ήττες έως τώρα και στο ΣΕΦ, στο πρώτο ματς, έχασε με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό (70-41). Η ελληνική ομάδα, όμως, δεν έχει μείνει σε εκείνο το παιχνίδι. Με σοβαρότητα στο παιχνίδι της και συγκέντρωση στο πλάνο της υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως θα πάρει το «διπλό» και θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση, πριν από τη δύσκολη «μάχη» με την πρωτοπόρο Βαλένθια στο φαληρικό στάδιο (27/11, 19.30). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σεργκέι Μικχαΐλοφ (Ρωσία), Μίλα Καβάρα (Βοσνία Ερζεγοβίνη) και Βερόνικα Βαβρόνα (Τσεχία).

Tο πρόγραμμα του 7ου Ομίλου (07/11):
21.30 Βαλένθια (Ισπανία)-Τσεγκλέντ (Ουγγαρία)
21.30 Ναμίρ (Βέλγιο)-Ολυμπιακός

Η βαθμολογία (Σε 3 αγώνες):
1. Βαλένθια 6 (3-0)
2. Ολυμπιακός 5 (2-1)
3. Τσεγκλέντ 4 (1-2)
4. Ναμίρ 3 (0-3)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ