25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Ξεκουραστήκαμε στο σώμα και στο πνεύμα»

Ο Προμηθέας Πατρών μάζεψε δυνάμεις, από τη διακοπή του Basketball Champions League, και είναι έτοιμος να παραταχθεί για το «διπλό» στο «Νίκος Σαμαράς» της Μύρινας απέναντι στον Ήφαιστο.

Στη Λήμνο δοκιμάζεται το Σάββατο (08/12, 15.30) το αχαϊκό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League, με το Μάκη Γιατρά να μην έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη και Λάνγκστον Χολ. Οι υπόλοιποι παίκτες του, πάντως, ξεκουράστηκαν σωματικά και πνευματικά και θα στοχεύσουν στο «διπλό» κόντρα στους νησιώτες, όπως τόνισε ο προπονητής τους στην εφημερίδα «Γνώμη».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μάκης Γιατράς: «Πρώτα από όλα να πούμε πως παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες, καλούς Αμερικανούς και μια καλή έδρα, ωστόσο εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Εμείς ξεκουραστήκαμε τις τελευταίες ημέρες και στο πνεύμα και στο σώμα κι αυτό είναι θετικό. Βέβαια, έχουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα, όμως αυτή η ομάδα έχει δείξει πως δεν στέκεται σε απουσίες και έτσι πάμε στη Λήμνο για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Βasket League».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ