25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Είμαστε… μαζόχες εμείς»

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε περίπατο την πρεμιέρα του απέναντι στη Λάρισα εκτός έδρας και ο προοπνητής της ομάδας Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και την κούραση που φέρνουν τα διπλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, με τον δικό του αυθόρμητο τρόπο.

«Πριν από οτιδήποτε θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, δύναμη σε όλους και όλες οι ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους», τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει: «Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε κάνει κι ένα ταξίδι στη Μόσχα και αντιμετωπίζαμε μια ομάδα καλή που ξέραμε πως έχει και καλούς ξένους. Νομίζω όμως πως φτάσαμε εύκολα και δίκαια στη νίκη».

Η συνέχεια γράφει EuroCup για τον Προμηθέα: «Δευτέρα ξημερώματα φεύγουμε για το Ισραήλ, θα υπάρχουν αυτά τα διπλά παιχνίδια με την Ευρώπη, αλλά εμείς είμαστε... μαζόχες και τα ξεκινήσαμε νωρίτερα με το ταξίδι στη Μόσχα. Η μία νίκη που λέτε που κάναμε εκεί, δεν έχει σημασία. Ήταν φιλικά παιχνίδια και η παρουσία και μόνο σε ένα τέτοιο τουρνουά όπως το Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ήταν μεγάλη τιμή για τον οργανισμό του Προμηθέα και μεγάλη εμπειρία».

Στην παρατήρηση πως είχε αρκετούς... διψήφιους η ομάδα και πως σκόραραν όλοι τόνισε: «Θέλουμε να παίξει η ομάδα. Μας ενδιαφέρει αυτό. Αν παίζει η ομάδα καλά και νικά θα είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε μπροστά σε θέμα τακτικής και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες. Στη ομάδα της Λάρισας εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Καλή συνέχεια. Ήταν μια πρεμιέρα. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πιέσαμε σε όλο το γήπεδο. Βάλαμε κάποια σουτ και κερδίσαμε εύκολα. Ευχαριστούμε και όλο το κόσμο που δίδαξε τι θα πει παιδεία και αθλητισμός. Στόχος της ομάδας μας είναι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να εντάξουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα μας. Θα είμαι ευχαριστημένος αν πετύχουμε ότι πετύχαμε και πέρυσι. Τη συμμετοχή μας στους τελικούς. Είναι δύσκολος ο στόχος, αλλά αν με ρωτάτε αυτός είναι ο στόχος. Όσον αφορά την Ευρώπη, θέλουμε η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ