21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Αυτοκτονήσαμε, αλλά ο Αρης… ακόμα σουτάρει βολές”

Ο Μάκης Γιατράς δεν... μάσησε τα λόγια του. Ούτε για την δική του ομάδα αναγνωρίζοντας τα πολλά λάθη που έκανε, αλλά ούτε και για την διαιτησία και για την φιλοσοφία των σφυριγμάτων της, που έδινε βολές στον Αρη που κυνηγούσε στο σκορ.

"Πρώτα από όλα θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη. Εγώ θα μιλήσω για αυτό που μπορώ, υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν δημοσιογράφοι για να κρίνουν τι έγινε σήμερα. Εμείς αυτοκτονήσαμε, κάναμε 27 λάθη, ο Άρης είχε βέβαια διπλάσιες βολές, ο Άρης κυνηγούσε αλλά εμείς παίρναμε φάουλ.
Όπως πήγε το παιχνίδι βέβαια το χάσαμε εμείς και δεν υποτιμώ την προσπάθεια του Αρη. Εχουν μείνει 4 παιχνίδια, θα δούμε που θα καταλήξουμε στην κανονική περίοδο. Αλλά να ξέρουν ότι ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που έχει ήθος, που παλεύει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να μην μιλάω, προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Από την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα playoffs θα προσπαθήσουμε να είμαστε και πάλι μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας" ήταν τα... μηνύματα που έστειλε.


Σε ερώτηση για την εικόνα της ομάδας του, επανήλθε στο θέμα: "Σίγουρα δεν παίξαμε καλά. Οδηγηθήκαμε σε 27 λάθη. Πρέπει να δείτε όμως πως οδηγηθήκαμε σε αυτά τα λάθη. Μια ομάδα που κυνηγούσε σούταρε 25 βολές στο διάστημα που σουτάραμε δέκα ενώ ήμασταν μπροστά. Για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην κατοχή ήταν μεγάλη η διαφορά".
Οσο για τον σχεδιασμό του στην τελευταία φάση, ήταν σαφής: "Είχαμε πει τελείως διαφορετικό πράγμα, αλλά είναι δική μου ευθύνη να πείθω τους παίκτες μου. Εμείς θέλαμε να περάσουμε την μπάλα στον Κασελάκη, ο Μπράουν έκανε μια άλλη επιλογή, αλλά αυτή είναι δική μου ευθύνη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ