24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Αν σουτάραμε καλύτερα…”

Ο Προμηθέας Πάτρας πήρε μια αγχωτική, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη που σφραγίστηκε με ένα τρίποντο του Φίλερ και το σουτ που εδραίωσε το... διπλό από τον Λάνγκστον Χολ. Ο Μάκης Γιατράς δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και έκανε λόγο στις δηλώσεις του για ρυθμό και τρίποντα.

"Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας, γιατί ξέραμε πως η Ουλμ είναι up tempo ομάδα και θέλει να τρέξει το γήπεδο. Τους αναγκάσαμε να κάνουν πολλά λάθη στον αιφνιδιασμό τους, στο δικό τους παιχνίδι και αν ήμασταν και πιο εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων θα είχαμε νικήσει και πιο εύκολα. Στο τέλος βάλαμε δύο μεγάλα σουτ και νικήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στην ομάδα μου και πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της Ουλμ, ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα και είναι ιδανικήγια μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον κόουτς Λάκοβιτς, έχει φτιάξει μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και θα ήθελα να τους ευχηθώ μόνο τα καλύτερα".

Ο Προμηθέας άφησε το παρκέ με 9/29 σουτ τριών πόντων, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει και ο Γιατράς το ξέρει: "Είναι σημαντικό που έχουμε δύο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας. Ξέρουμε όμως πως είμαστε μια νέα ομάδα σε μια δύσκολη διοργάνωση. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, να κάνουμε το επόμενο βήμα. Για την ώρα, αυτό που κοιτάμε είναι το επόμενο παιχνίδι, στην Πάτρα πια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ