22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: “Οι διαιτητές αποφάσισαν για το παιχνίδι”!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπήκε οργισμένος στην αίθουσα Τύπου. Ήταν φανερό πως η εξέλιξη του αγώνα τον είχε βγάλι εκτός εαυτού και όπως εξήγησε λίγο αργότερα, η αιτία ήταν η διαιτησία. Πριν από αυτό, όμως, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν:

"Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού για το θερμό καλωσόρισμα. Ήταν ωραίο που επέστρεψα. Δεν ξεχνώ το τι νιώθω για τους φιλάθλους αυτούς", είπε. Και μετά άρχισε τον... εξάψαλμο!

"Ξεκινήσαμε άσχημα. Δεν είχα ετοιμάσει καλά την ομάδα μου να παίξει απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Καναμε όμως μια τεράστια ανατροπή, αλλά οι διαιτητές αποφάσισαν για το παιχνίδι! Ελπίζω οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να μην το πάρουν στραβά αυτό και μου το κρατήσουν. Αλλά εκπρσσωπώ κι εγώ έναν άλλον οργανισμό κι αυτή είναι η εκτίμησή μου για το παιχνίδι".

Η οργή του Σάρας ήταν πολύ μεγάλο, τόσο που ξέσπασε σε συνάδελφο δημοσιογράφο, όταν τον ρώτησε για ποια ακριβώς φάση έχει παράπονο:

"Ποια απ' όλες; Πραγματικά ρώτησες αυτή την ερώτηση; Ουάου", αναφώνησε!

Ερωτηθείς, τέλος, για την απόδοση του Καβαλιάουσκας, είπε: "Ο Καβαλιάσουκας έκανε μεγάλο παιχνίδι. Ήθελα οι ψηλοί να είναι επιθετικοί σε όλες τις αλλαγές. Καβαλιάσουκας μας κράτησε στο παιχνίδι και έπαιξε όπως ακριβώς θέλαμε να παίξει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ