20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιαννάκης: “Είμαι πολύ θυμωμένος”


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ως παίκτης και ως προπονητής είχε μάθει να παλεύει και να μην τα παρατάει ποτέ. Αυτό ήταν που τον εξόργισε στο παιχνίδι της ομάδας του, ότι δεν είχε αυτά τα στοιχεία.

“Τι να πω; Ότι και να πω είναι λίγο. Έχω θυμώσει, έχω στενοχωρηθεί. Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε ένα παιχνίδι. Δεν γίνεται να μην κάνουμε φάουλ και να τρώμε λέι απ, εύκολα σουτ και να κάνουμε τόσα λάθη.

Δεν είναι αυτή η εικόνα μας, υποσχόμαστε ότι θα την αλλάξουμε. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, παίζει. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται… Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Έχουμε στιγμές, έχουμε στοιχεία, αλλά σήμερα κανείς δεν προσπάθησε να παλέψει για μια μπάλα. Όλες οι διεκδικούμενες μπάλες ήταν δικές τους. Κάναμε εύκολα λάθη, μας έβαλαν λέι απ σε ένας εναντίον ενός, έβαζαν σουτ ελεύθεροι. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί” τόνισε ο Δράκος και πρόσθεσε: 

«Δεν το πίστευαν ούτε οι αντίπαλοί μας.  Τους δώσαμε το δικαίωμα, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα δεκάλεπτο ήμασταν πιο σκληροί και μαζέψαμε το παιχνίδι, αλλά το μυαλό μας δεν έχει δύναμη να παραμένει συγκεντρωμένο.

Θα μείνουμε στο γήπεδο παρέα όλοι. Δεν τα παίρνουμε τα γράμματα, θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί”  κατέληξε εννοώντας ότι περιμένει πολύ...προπόνηση τους παίκτες του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ