21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννάκης: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάσαμε”

O τεχνικός του Αρη, Παναγιώτης Γιαννάκης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του έχασε αυτό το παιχνίδι, ενώ είχε τέτοια υπεροχή στα ριμπάουντ αλλά δεν έχασε την αισιοδοξία του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε εύκολα ντράιβ και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε αυτά που ζητούσαμε.

Όταν το ματς έφτασε στο ένα σουτ, χάσαμε δύο σουτ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την ήττα. Δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε περισσότερο σκληρά. Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους την δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα το χάσαμε εμείς. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα» τόνισε αρχικά ο κόουτς του Αρη που μιλώντας για το μέλλον πρόσθεσε: 

«Την σημερινή ήττα θα τη θυμόμαστε για να είμαστε πιο έτοιμοι. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτή την πίεση. Άλλες φορές το μαθαίνουν αυτό με τον καλό τρόπο, άλλες φορές με τον άσχημο. Εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο».

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ