23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης : «Αυτή η ομάδα είναι ικανή να αντιδράσει» (vid)

Οι Μπακς έφτασαν στο 1-0 απέναντι στους Ράπτορς, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Μπρουκ Λόπεζ (29 π., 12/21 σουτ), και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φτάνει σε double-double, έχοντας 24 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο Γιάννης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι μίλησε για τον Καουάι Λέοναρντ, και πως τον έκαναν να νιώσει την άμυνα της ομάδας τους, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι έκαναν ένα βήμα μπροστά : 

«Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι ο ηγέτης τους στην επίθεση. Έκαναν καλή δουλειά με το να τον στέλνουν αριστερά, εκείνος προσπαθούσε να πάει δεξιά και να βρει χώρους. Ο Καουάι είναι ο Καουάι. Θα πάρει δύσκολα σουτ, αλλά στο τέλος πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Τον κάναμε να μας νιώσει σε όλο το παιχνίδι. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε όλοι ως ομάδα, να τον κάνουμε να παίξει 1 εναντίον 5».

Για τα όσα τους είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τόνισε: «Στην δεύτερη περίοδο, ο κόουτς μας έλεγε να συνεχίσουμε να σουτάρουμε και να σταματήσουμε να διστάζουμε. Ήθελε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να κυκλοφορούμε την μπάλα. Αυτό κάνουμε όλο το χρόνο κι έτσι θα συνεχίσουμε», ενώ για την προσπάθεια των συμπαικτών του ανέφερε «Σημαίνει πολλά, είναι κάτι υπέροχο. Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν παίζω εγώ καλά, αυτή η ομάδα είναι ικανή να αντιδράσει. Οι παίκτες από τον πάγκο παίζουν καλά. Είναι ωραία κάθε βράδυ. Εγώ δεν έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μου έκανε και μπορέσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ