18.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης από άλλον πλανήτη! (vid)

Παραμονές του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε γιατί θα έχει τη δική του ομάδα σε αυτό. Κόντρα στους Ουίζαρντς ήταν με μια λέξη... εξωπραγματικός! Σκόραρε 43 πόντους με 17/21 σουτ, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ κι έκανε 3 κλεψίματα και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη μέσα στο Μιλγουόκι με 148-129, σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος χαρακτήρισε... τρελό!

Πώς αλλιώς, από τη στιγμή που σε αυτό οι Μπακς πέτυχαν ρεκόρ σκοραρίσματος για φέτος. Επίσης σε αυτό πέτυχαν την πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους και έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 40 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Κι όμως, ο Γιάννης δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ο λόγος; Η άμυνα.

"Από κάποια στιγμή και μετά απλώς ανταλλάσαμε καλάθια. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά προσπαθούμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Απόψε ήμαστε λίγο χαλαροί, παρόλο που βάλαμε τόσο πολλούς πόντους. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε λίγο, γιατί δεν είναι αυτό το πρόσωπο που θέλουμε να παρουσιάζουμε".

Έξι παίκτες των Μπακς σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων. Μετά τον Γιάννη, κορυφαίος ήταν ο Έρικ Μπλέντσο με 22 πόντους και 11 ασίστ. Με τους Ουίζαρντς δεν έπαιξε ο Ότο Πόρτερ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δοθεί με ανταλλαγή στους Μπουλς για να πάνε στην Ουάστιγκτον οι Μπόμπι Πόρτις και Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ σκόραρε 30 πόντους και ο Τόμας Μπράιαντ 26 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ