27.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Γεωργούτσος reloaded στο Πικέρμι (pic)

Κάτοικος... Πικερμίου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Σπύρος Γεωργούτσος, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑ να ανανεώνει το συμβόλαιο του.

Ο 31χρονος φόργουορντ που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Δούκα (Α2 και Β Εθνική), Καβάλα (A2), Νήαρ Ηστ (B Εθνική), Τερψιθέα, Ηρόδοτος (Γ Εθνική), Εργοτέλη (Γ Εθνική και Β Εθνική), Άρη Νίκαιας (Γ Εθνική και 1ος σκόρερ στους 4 ομίλους της Γ Εθνικής), Δάφνη Χαϊδαρίου (Β Εθνική) και Άρη Θήβας (Γ Εθνική) αναμένεται να κινήσει τα νήματα για μία ακόμα μια σεζόν στην ομάδα. Έτσι μαζί θα παλέψουν για το καλύτερο στον άκρως ανταγωνιστικό 2ο όμιλο, ενώ το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 25/6 σας είχε ενημερώσει για την τάση ανανέωσης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γεωργούτσο Σπύρο.
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας την χρόνια που πέρασε αλλά και ολόκληρης της Ά ΕΣΚΑ ,θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό πλάνο του κόουτς Πουλίδη επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες όπου έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του.
Σπύρο καλή χρονιά με υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!!!». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ