21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Ντέρμπι σε Στρέφη και Ναύπλιο

Στην 8η του αγωνιστική μπαίνει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στο οποίο μετά την ήττα του Δούκα την προηγούμενη αγωνιστική στο Μετς από το Παγκράτι, καμία ομάδα δεν είναι αήττητη.

Μάλιστα, αυτό το παιχνίδι άφησε πληγές και στις δυο ομάδες, με τους Βουγιούκα και Μπένο να μην αγωνίζονται σήμερα (2/12) μετά από επεισόδιο που είχαν οι δυο τους. Στο Δαϊς ο Δούκας θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας τον σκληροτράχηλο Γλαύκο, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα. Ο Νάσος Χούμπαυλης θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Βουγιούκα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Μήτσιαλος. «Πονηρό» παιχνίδι διεξάγεται στο Ίλιον, με την Ένωση να υποδέχεται την Δάφνη Δαφνίου, με τους δυο αντιπάλους να έχουν κάνει ως τώρα την δική τους υπέρβαση. Οι γηπεδούχοι, παρά τις απώλειες παικτών, έχουν 2/2 στην έδρα τους, ενώ η ομάδα του Χαϊδαρίου, στηριζόμενη σε ένα νεανικό υλικό, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Δούκα.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο κλειστό του Στρέφη, με τον Τρίτωνα να υποδέχεται τον Έσπερο Καλλιθέας. Οι δυο αντίπαλοι έχουν πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού, με τον νικητή να κάνει το δικό του άλμα προς την κορυφή. Κοντά σε αυτή θέλει να μείνει και ο Οίακας, ο οποίος υποδέχεται στο Ναύπλιο το ερχόμενο από δυο συνεχόμενες νίκες, και πολύ πιο έμπειρο στην κατηγορία, Πανερυθραϊκό.

Στο κλειστό της Γούβας, ο Πανελευσινιακός υποδέχεται το χωρίς Μπένο, Παγκράτι, το οποίο έχει μάθει να ζει με τις απουσίες που έχει λόγω τραυματισμού. Οι «σταχυοφόροι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, και έχουν θέσει ως τελικό την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο «Σαλούν» ο Παπάγου μετράει 3/3 και θέλει να συνεχίσει το σερί του, έχοντας απέναντι του την Πεντέλη,  η οποία διαθέτει ένα στιβαρό σύνολο, και μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Ο ΚΑΟΚ προέρχεται από το διπλό στην Πεντέλη, και υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας, έχοντας στο μυαλό του την περσινή δραματική νίκη, με το buzzer beater τρίποντο του Κατσαμάκη. Και αυτή η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, με τον Πρωτέα να είναι ομάδα ημέρας. Τέλος, στην Μάνδρα, ο Μανδραϊκός δεν έχει περιθώρια, και ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Κρόνο, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δημήτριο με διπλό...σωτηρίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

1ος Όμιλος

Κορίνθου 17.00 ΚΑΟ Κορίνθου-Πρωτέας Βούλας Κυριακόπουλος-Κανελλόπουλος (Ελένης)

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Πεντέλη Καραβίτης-Μηλαπίδης (Γολεγού)

Δαϊς 17.00 Δούκας-Γλαύκος Φάκαρος-Τσιμπούρης (Σταύρου)

2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσιανιακός-Παγκράτι Θεοδωρόπουλος Ρ.-Μαραμής (Παπαδόπουλος Στ.)

Ιλίου Β Γ. Κακούρης 17.00 Ένωση Ιλίου-Δάφνη Δαφνίου Πολυχρόνης-Δολγύρας (Παπαδόπουλος Κ.)

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Πανερυθραϊκός Κωνσταντινίδου-Τσακαλογιάννης (Μαυρατζάς)

1ο ΚΓ Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Αναστασίου-Σπυρόπουλος (Ευστρατίου)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Έσπερος Καλογερόπουλος-Λύρας (Λημνιάτης)

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες) :

1.Δούκας (6-1) 13
2.Δάφνη Δαφνίου (6-1) 13
————————————
3.Οίακας Ναυπλίου (5-2) 12
4.Τρίτωνας (5-2) 12
5.Έσπερος Καλλιθέας (5-2) 12
6.Πρωτέας Βούλας (4-3) 11
7.Παγκράτι (4-3) 11
8.Παπάγου (3-4) 10
9.ΚΑΟ Κορίνθου (3-4) 10
10.Πεντέλη (3-4) 10
11.Κρόνος Αγ.Δημητρίου (2-5) 9
12.Μανδραϊκός (2-5) 9
————————————
13.Πανελευσινιακός (2-5) 9
14.Πανερυθραϊκός (2-5) 9
15.Ένωση Ιλίου (2-5) 9
16.Γλάυκος (2-5) 9



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ