22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι της Κω

Συνεχίζεται ο Νότιος όμιλος της Β' Εθνικής, με το μεσημεριανό ντέρμπι της Κω να κλέβει την παράσταση, όπου ο πολύ δυνατός και αήττητος Ιπποκράτης, υποδέχεται στην έδρα του το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, Ιωνικό Νικαίας, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί τον πρώτο δύσκολο σκόπελο για την ομάδα του Μάριου Γούναρη.

Στα υπόλοιπα, δύσκολη έξοδο έχει ο επίσης αήττητος Μανδραϊκός, ο οποίος καλείται να αγωνιστεί στα «Δυο Αοράκια» με το Ηράκλειο, το οποίο παρουσιάζεται πολύ δυνατό στην έδρα του. Δύσκολο παιχνίδι δίνει και η Δάφνη Δαφνίου, η οποία παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο στις δυο πρώτες αγωνιστικές, φιλοξενείται στις Αδάμες από τη Νέα Κηφισιά, με τους γηπεδούχους να αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα στο σπίτι τους.

Στο απόλυτο θέλει να φτάσει και ο Τρίτωνας, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αφήσει στο απόλυτο μηδέν τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας, και κυνηγάει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο κλειστό του Μετς, με το Παγκράτι να φιλοξενεί τον ΕΦΑΟΖ, με τις δυο ομάδες να έχουν συναντηθεί 40 ημέρες νωρίτερα, και στον θεσμό του κυπέλλου, ενώ δύσκολη έξοδο στην Κόρινθο έχει και ο Διαγόρας Δρυοπιδεών, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί και μακριά από το Αιγάλεω.

Τέλος, τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν Πανελευσινιακός και Ίκαρος Νέας Σμύρνης στο κλειστό της Γούβας και Πρωτέας και Κορωπί στην Βούλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κω 12.00 Ιπποκράτης-Ιωνικός Ν. Κωνσταντινίδου-Καρπάνος

Δ. Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Δάφνη Δ. Θεοδωρόπουλος-Μηλαπίδης (Ζερδεβάς)

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Τρίτων Ζακεστίδης-Γιακείμη (Ζερβούδης)

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Κορωπί Καλογερόπουλος-Φασόλης (Ηπιώτης)

ΔΑΚ Κορίνθου 17.00 ΚΑΟΚ-Διαγόρας Δρ. Μαντήλας-Σταθόπουλος (Μαυρατζάς)

Μετς Α 17.00 Παγκράτι-ΕΦΑΟ Ζωγράφου Διμπινούδης-Χρηστίδης Ηλ. (Ελευθεριάδης)

Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο-ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος Ρίζος-Νάστος (Ευαγγελινός)

2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Στρέμπας-Αναστασίου (Ζώης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ