25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική: Νικητές το μπάσκετ και ο Παναγιώτης Τζαβέλλας στο Σχηματάρι (vid)

Ο Ερμής Σχηματαρίου και ο Παναγιώτης Τζαβέλλας δίδαξαν μαθήματα ζωής στην αναμέτρηση με τη Μελίκη, με τον νεαρό να στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα δύναμης και ισότητας.

Το μπάσκετ βρήκε το πραγματικό του νόημα στο Σχηματάρι. Το λόγο, για τον οποίο αγαπάμε το παιχνίδι. Ο Ερμής δίδαξε ένα ιδιαίτερο μάθημα σε όλους με τη συνδρομή ενός παιδιού, που αποτελεί νικητή της ζωής, τον Παναγιώτη Τζαβέλλα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που έχει έρθει από τα «σπλάχνα» της ομάδας και σήμερα (19/12) βρέθηκε στο παρκέ για την αναμέτρηση με τη Μελίκη, στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όπου πέτυχε το πρώτο του καλάθι, αγωνιζόμενος με την ανδρική ομάδα, σε μια ένδειξη ισότητας, με το μπάσκετ και τον ίδιο τον Τζαβέλλα να είναι οι μεγάλοι νικητές του Σαββατοκύριακου, συγκινώντας το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο και κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε τα εξής: «Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο. Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι! Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους…

Παναγιωτης Τζαβελλας σήμερα μας δίδαξες πολλά !!!!

Ευχαριστούμε την ομάδα της Μελίκης που σήμερα βοηθησε για να κερδίσει …ο αθλητισμός !!!!».

https://www.facebook.com/100009777548529/videos/pcb.1619775808358322/880630982613397



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ