19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς): Ντέρμπι κορυφής

Σπουδαίο ματς διεξάγεται την Κυριακή (03/12) στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης θα υποδεχθεί τον Ερμή Λαγκαδά, που υπολείπεται μόλις μία νίκη, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για το ροζ φύλλο για να διατηρήσουν την πρώτη θέση της κατάταξης και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στο «διπλό», ώστε να πατήσουν στην κορυφή. Οι Ίκαροι Σερρών, από την πλευρά τους, δοκιμάζονται στην έδρα της Χαλκηδόνας, ενώ τα Φάρσαλα καλούνται να περάσουν από την Αρναία, απέναντι στο μαχητικό Στρατώνι.

Εκτός έδρας θα παίξει και η Καβάλα, στη Γέφυρα κόντρα στον τοπικό Κ.Σ., τη στιγμή που το Πευκοχώρι θα υποδεχθεί το Ανατόλια. Μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει στην Κοζάνη, με την Ελίμεια και το Αγρίνιο να «ψάχνουν» τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ώθηση, με τους ουραγούς και χωρίς νίκη φέτος Τιτάνες Παλαμά να αγωνίζονται εντός με την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία θέλει το ροζ φύλλο για να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Ρεπό έχουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (03/12):
Μεσολογγίου 17.00 Χαρ. Τρικούπης-Ερμής Λαγκαδά Καραβίτης, Θεοδωρόπουλος Ρ. (Μυζίκος)
Χαλκηδόνας 17.00 Χαλκηδόνα-Ίκαροι Σ. Φακίτσας, Ξέρας (Παραλικίδης)
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Φάρσαλα Σιμητόπουλος, Γαζέτας (Δροσόπουλος)
Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Καβάλα Ντούρας, Δημάδης (Γκούμας)
Ν. Μουδανιών 17.00 Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Ανατόλια Ζαχαρής, Τσουμαχίδης (Παπαγεωργίου)
Κοζάνης 17.00 Ελίμεια-Αγρίνιο Παπαδόπουλος Θ., Σαρακενίδης (Κηπουρίδης)
Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Ασπίδα Ξάνθης Θεοδώρου, Καρκαλέτσης (Μανάσης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ