26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλτα στη Μόσχα για τη Φενέρ (vids)

Η Φενερμπαχτσέ των επτά σερί νικών δεν ήταν δυνατόν να στραβοπατήσει στη Μόσχα απέναντι στην αποδεκατισμένη και... παρατημένη Χίμκι και δεν το έκανε. Χρειάστηκε 15 λεπτά για να βρει τον καλό της ρυθμό, απομακρύνθηκε με... μια γκαζιά από τον αντίπαλό της και δε γύρισε ξανά να κοιτάξει προς τα πίσω, φτάνοντας με άνεση στο τελικό 107-76. Στο 13-10 έφτασαν οι Τούρκοι και εδραιώνουν σταδιακά τη θέση τους στα πλέι οφ, κολλημένοι στις δύο νίκες και δύσκολα θα βρουν τρίτη οι Ρώσοι.

Η Χίμκι με το γνωστό γρήγορο παιχνίδι της έβαλε προβλήματα για 12 λεπτά στη Φενέρ, με το σκορ να είναι 22-23 στο δεκάλεπτο και 30-30 σε εκείνο το σημείο. Ακολούθησε ένα τετράλεπτο με επί μέρους 15-2 για τους Τούρκους και όλα είχαν τελειώσει, αφού το ημίχρονο έληξε με 44-53 και στη συνέχεια υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο.

ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ: Οχι ότι το σημερινό ματς βοηθάει σε ασφαλή συμπεράσματα. Οχι επίσης ότι ένας παίκτης μπορεί να είναι καθοριστικός σε ένα τόσο γεμάτο ρόστερ σαν της Φενερμπαχτσέ. Φάνηκε όμως και σήμερα, πόσο μεγάλη επίδραση έχει πλέον σε όλους τους τομείς ο Μάρκο Γκούντουριτς και πόσο ανέβασε όλη την ομάδα από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 41 τρίποντα που επιχείρησε η Χίμκι, με εύστοχα τα 12, έναντι 30 δίποντων προσπαθειών και με τα 17 από αυτά τα τρίποντα να έχουν φύγει από τα χέρια του Σβεντ, σίγουρα είναι αριθμοί που δεν συναντώνται συχνά σε... συντεταγμένο μπάσκετ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ