21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Βόλτα σε Ευρώπη και ΝΒΑ

Εκπληκτική ήταν η χθεσινή ημέρα στοιχηματικά καθώς οι επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν σχεδόν σε απόλυτο βαθμό. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Μία αναμέτρηση διεξάγεται στη Γαλλία, καθώς η Μπουρζ θα παίξει στην έδρα της με τη Ναντέρ. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο «διπλό» και θα το ποντάρουμε ελπίζοντας ότι θα επιβεβαιωθεί.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο τουρκικό πρωτάθλημα, η Μπουγιουκτσκμετσέ θα υποδεχτεί στο γήπεδό της την Νταρουσάφακα. Οι φιλοξενούνενοι προέρχονται από την κατάκτηση του Eurocup πριν από λίγες ημέρες. Είναι πιο ποιοτικοί και θα στηρίξουμε τη νίκη τους με οκτώ ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τη VTB League, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα φιλοξενήσει την Κάλεβ Κράμο από την Εσθονία. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και η διαφορά θα κριθεί από τις διαθέσεις τους. Θα επιλέξουμε τον άσο, παρά το χάντικαπ των 13,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, οι Φιλαδέλφεια 76ερς θα υποδεχτούν τους Μαϊάμι Χιτ κι εύκολα ή δύσκολα θα κάνουν το 2-0 στη σειρά. Στο παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς θα πάμε με το «διπλό», με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλεονέκτημα 9,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μπουρζ – Ναντέρ   2    2,75

Μονό

Μπουγιουκτσεκμετσέ – Νταρουσάφακα (-7,5)    2    1,91

Μονό

Ζενίτ (-13,5) – Κάλεβ   1     1,85

Δυάδα

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ   1    1,35

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Σαν Αντόνιο Σπερς (+9,5)    2     1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ