19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βόβορας: “Ο χρόνος είναι σύμμαχος της ομάδας”

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή αμυντική προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, που κατά την άποψή του έγειρε την πλάστιγγα στην πλευρά της ομάδας του:

“Με τη συνολική εικόνα μας αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε καλή προσπάθεια ειδικά στο β’ μέρος στην άμυνα. Αυτό μας πλήγωσε χθες, είδαμε τα λάθη και θέλαμε να βγάλουμε μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα. Έχουμε πει εξ αρχής ότι πρέπει να παίζουμε με ένταση στην άμυνα και στην επίθεση στη καλή μέρα με καλά ποσοστά τα πράγματα θα είναι εύκολα. Αλλά αν δεν είσαι σε καλή μέρα, η άμυνα σε κρατάει στο παιχνίδι. Καλή επιστυχία στην ΑΕΚ. Εμείς έχουμε μια εβδομάδα για να ετοιμάσουμε το πρώτο παιχνιδι στην Ευρωλίγκα ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε για μία ακόμα φορά να σχολιάσει το ρόστερ της ομάδας του: “Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δουλέψει όλοι μαζί μόνο σε πέντε προπονήσεις. Έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνιδι όλοι μαζί. Το να κρίνουμε μια ομάδα που δεν έχει παίξει ακόμα όλη μαζί είναι άδικο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος αυτής της ομάδας. Μέσα από σκληρή δουλειά και μαχητικότητα θα χτίσουμε μικρά πραγματάκια ώστε να γίνουμε καλή ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το ρόστερ. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να γίνουμε η ομάδα που έχουμε υποσχεθεί και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο”.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του είπε: “Το είχαμε αλλιώς στο μυαλό μας και όχι να παίξουμε στο μικρό τελικό. Τελείωσε η προετοιμασία και τώρα αρχίζει το μακρύ και δύσκολο ταξίδι στην Ευρωλίγκα. Είδαμε κάποιες αδυναμίες μας και ότι όλα ξεκινούν απο την άμυνα. Αυτό πρέπει να είναι το όπλο μας. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά είμαστε σε ένα σύλλογο που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, άρα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Ο δρόμος είναι η δουλειά και να είμαστε ταπεινοί. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ο καθένας θα βοηθά όσο μπορεί περισσότερο γιατί η χρονιά είναι μεγάλη. Πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτών μας. Πού θα μας οδηγήσει αυτό, θα δούμε.
Ήταν μεγάλο κίνητρο να έρθω στον Παναθηναϊκο ξέροντας ότι θα παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλα να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προποητής για να βοηθήσω την ομάδα και να εξελίξω το παιχνίδι μου”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ