26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόβορας: “Θα έχουμε μαζί μας Σαντ Ρος και Ουάιτ”

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Βόβορας παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα πάρει αυτό που θέλει στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Και προανήγγειλε ότι οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Άαρον Ουάιτ, που τις τελευταίες μέρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, θα βρίσκονται στη 12άδα της αναμέτρησης:

«Μεγάλο ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Ομάδα με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ. Με την ενέργειά μας πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Ο Μποχωρίδης έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο ματς, αλλά δεν θα τον έχουμε σε αυτό και θα παίξουμε με δυο γκαρντ. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή στο ντέρμπι.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Σάικς στο κλίμα της ομάδας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για τη νικη. Θα έχουμε και τους Σαντ-Ρος και Ουάιτ μαζί μας. Η δύναμη του πάγκου ήταν καθοριστική με τη Χίμκι, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη media day.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ