24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόβορας: «Βγήκε καλό λέι απ στο τέλος»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιλερμπάν με 79-78, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα δικό τους παιχνίδι κάνοντας πολλά λάθη, με τον άμεσο συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του «τριφυλλιού» να αναφέρεται και στην τελευταία φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, περιμέναμε ότι η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί στον ΝτεΣόν και τον Φριντέτ. Δημιουργήσαμε χώρο στον δεξί διάδρομο για τον Νικ. Χάθηκε ένα λέι απ. Θα μπορούσε να μας δώσει την νίκη. Αυτή ήταν η οδηγία, βγήκε ένα καλό λέι απ. Νομίζω θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Είχαμε τον χρόνο, κατεβάσαμε την μπάλα. Θέλαμε να επιτεθούμε στα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο. Έχουμε πει ότι στο μισό γήπεδο σε παίζουν πιο επιθετικά. Ένα play κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Για να προσθέσει«Η Βιλερμπάν είχε 5/7 τρίποντα στο τέλος. Όταν παίζεις αλλαγές στην άμυνα προσπαθείς να αποφύγεις αυτά τα σουτ. Κάναμε λάθη. Δώσαμε εύκολα σουτ. Ένιωθαν το παιχνίδι οι αντίπαλοί μας. Μας στοίχισαν αυτά τα λάθη. Αυτά τα λάθη θα τα δούμε και θα τα διορθώσουμε. 

Έγινε ένα στιγμιαίο λάθος. Θα το δούμε στο βίντεο, θα το καταλάβουν οι παίκτες. Έτσι βελτιώνεται μια ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα τα κάνουμε αυτά τα λάθη. Έχουμε πάει πολύ στο σουτ. Θέλω να πω ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να τελειώνουμε τα ματς. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. 

Οι αντίπαλοι έπαιξαν άμυνα στα όρια του φάουλ. Δεν λέω πως έκαναν φάουλ. Μας πήραν τα ριμπάουντ. Κάναμε και λάθη. Το ματς κρίθηκε στον πόντο, με λάθη και από τις δύο πλευρές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ