28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόβορας : «Έχουμε υποσχεθεί πως η ομάδα θα δίνει το 101%»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τον Γιώργο Βόβορα στις δηλώσεις του να χαιρετίζει τον θεσμό , ενώ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Σαντ Ρος, ενώ ανέφερε πως μέσα από την καθημερινή δουλειά θα έρθει και η εξέλιξη.

Αναλυτικά είπε για :

Για το Σούπερ Καπ: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε επίσημη διοργάνωση ύστερα από έξι μήνες. Μας έχει λείψει το μπάσκετ. Το Σούπερ Καπ είναι μια διοργάνωση θετική για την εξέλιξη του αθλήματος. Προετοιμαζόμαστε, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που θα είναι μέσα στη σεζόν. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση και να έχουμε την εξέλιξη που θέλουμε. Θέλουμε να χτίζουμε τη φιλοσοφία της ομάδας μέσα από τις νίκες».

Για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος: «Το έχουμε πει από την πρώτη μέρα πως είναι ένα εργαλείο για την ομάδα. Έμεινε 15 μέρες έξω, ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Έχουμε χρόνο, είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα. Η παρουσία του αφορά και την επίθεση και την άμυνα, συνδυάζει πολλά για την ομάδα. Έκανε προπόνηση χθες, θα είναι έτοιμος. Το σημαντικό είναι να βρούμε τη χημεία της ομάδας μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ