24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βραζιλία – Μεξικό 102-74 : Στον τελικό οι εντυπωσιακοί “καριόκας”! (vid)

Ασταμάτητη για άλλο ένα παιχνίδι φαντάζει η Βραζιλία του Άτσο Πέτροβιτς, η οποία ισοπέδωσε και το Μεξικό με 102-74, κλειδώνοντας έτσι τη θέση στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Σπλιτ!

Η Βραζιλία εντυπωσιάζει στη μέχρι στιγμής παρουσία της στο τουρνουά του Σπλιτ, δείχνοντας ότι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Τόκιο. Μετά τους διασυρμούς επί της Κροατίας και Τυνησίας, ομάδες τις οποίες... φιλοδώρησε με 27 πόντους, στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι ήταν η ώρα του Μεξικού να δει την φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Βραζιλιάνοι. Κερδίζοντας και τα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα, η Βραζιλία δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο το πόδι από το γκάζι και φυσικά δεν έδωσε την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης στο σύνολο από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Αυτή τη φορά η διαφορά ανέβηκε ελάχιστα από τους 27 πόντους, με το Μεξικό να χάνει για 28 και κάπως έτσι, η Βραζιλία περιμένει τον νικητή του Γερμανία - Κροατία, με στόχο η καυτή της αγωνιστική κατάσταση να της δώσει το εισιτήριο για το Τόκιο!

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο MVP της Μπούργος, Βίτορ Μπενίτε, με 22 πόντους, ενώ ο Ράφα Λουζ πρόσθεσε 12 πόντους. Το Μεξικό είχε ως πρώτο σκόρερ τον Κρουζ, με 17 πόντους, ενώ ο Γκουστάβο Αγιόν πρόσθεσε 16 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

https://twitter.com/FIBA/status/1411293038056517643



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ