27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βράζουν» εναντίον διαιτησίας στον Εύοσμο

Ο Αίας Ευόσμου ηττήθηκε εντός έδρας με 77-60 από τον Λεύκιππο Ξάνθης και έχασε σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση της εισόδου στην τετράδα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τη διοίκηση της ομάδας να πνέει τα μένεα εναντίον των διαιτητών Ζαχαριάδη και Λάλλα, αναφέροντας πως ελπίζει στο τέλος της χρονιάς να δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες, να μπορέσουν να παίξουν μπάσκετ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Δεν ανακαλύψαμε την σελήνη ούτε θα πούμε κάτι καινούριο και έξυπνο, δυστυχώς επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας όλη την εβδομάδα κ το παιχνίδι μας με την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή κ καλή ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κ από τους πρωταγωνιστές τους παίκτες αλλά από τους ανθρώπους (διαιτητές) που κάνουν την εμφάνισή τους πάντα όταν διακυβεύεται ένας στόχος κ γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των επιτυχιών η των αποτυχιών των ομάδων... Κος Ζαχαριάδη κ Λάλλα έκλεψαν την παράσταση κ μαζί την θέση μας για τα μπαράζ για την Β εθνική.

Ελπίζουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αφήσουν τους παίκτες να κερδίσουν η να χάσουν τα παιχνίδια κ όλοι οι σύλλογοι να παίξουν για την αξιοπιστία τους!!

Υγ: Ήμαστε περήφανοι για τους νεαρούς αθλητές μας κ για τους προπονητές μας για την πορεία τους κ για εμάς ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΎΡΙΟΙ

Η Διοίκηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ