26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπει Γιαννόπουλο ο Παναθηναϊκός

Εν αναμονή των εξελίξεων στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βόβορας, που θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή τη νέα σεζόν, εξετάζει την αγορά και τσεκάρει παίκτες προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα λάβει εντολή να αρχίσει να φτιάχνει το ρόστερ. Βλέπει όχι μόνο ξένους, αλλά και Έλληνες παίκτες, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό. Και ένας από αυτούς που έχει στα υπόψη του για συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ, που έχει ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκο τη σεζόν 2012-13, δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, όπως δείχνουν τα πράγματα. Όχι μόνο επειδή λήγει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι, αλλά και επειδή η Ένωση δεν δείχνει διάθεση να του προτείνει να το ανανεώσει. Ο Βόβορας θα ήθελε να έχει στο ρόστερ έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, που να μπορεί να βοηθήσει με το πολύ καλό περιφερειακό του σουτ σε συγκεκριμένες καταστάσεις, γι' αυτό εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Γιαννόπουλος φέρεται να έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του πρόταση από την ισπανική Μανρέσα, ο Προμηθέας ενδιαφέρεται επίσης γι' αυτόν, το ίδιο και ο Άρης, ενώ ο διεθνής φόργουορντ είναι πιθανό να περιμένει λίγο ακόμα την ΑΕΚ, μήπως του προτείνει να συνεχίσουν μαζί.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες με παίκτες, καθώς η εκκρεμότητα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία θα παίξει του χρόνου είναι πολύ σημαντική. Με άλλη λογική θα φτιαχτεί η ομάδα για την Ευρωλίγκα και με άλλη για το BCL και μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα άλλο.

Γι' αυτό έχει "παγώσει" και η απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, με τον οποίον υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά τα χέρια δεν έχουν δοθεί ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ