20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βιδορέτα: “Να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι”

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δεν θα καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού την Πέμπτη το βράδυ στη "Fonteta" και ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιδορέτα, είναι προβληματισμένος γι' αυτό, αλλά και συνολικά για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του (δεν παίζουν επίσης οι μακροχρόνια τραυματίες Ντιο, Αμπάλδε και Ουίλιαμς). "Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία την οποία εμείς δεν έχουμε και επιστρέφει στη σύνθεσή του ο Σπανούλης, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη, ενώ σε μας δεν επιστρέφει κανείς", δήλωσε αρχικά, αλλά μετά παραδέχθηκε ότι οι απουσίες των Μάντζαρη, Αγραβάνη και Τιλί που έχει ο Ολυμπιακός, εξισορροπούν κάπως την κατάσταση.

Ο Βιδορέτα έδειξε να ποντάρει πολύ στη βοήθεια του κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι πεπεισμένος ότι αν δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, θα μας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι και όχι να συμβεί το αντίθετο".

Μιλώντας συνολικά, ο προπονητής της Βαλένθια έδειξε να είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, όχι όμως και από τα αποτελέσματα: "Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε μια δυο νίκες ακόμα στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό που δείχνει τη δουλειά που γίνεται σε μια ομάδα είναι η ικανότητά της να αντιδρά και να προσαρμόζεται και ο τρόπος με τον οποίον αντιπαρέρχεται τις δυσκολίες. Και σε αυτό οι παίκτες είναι υποδειγματικοί. Είμαι ήρεμος, αλλά όχι ικανοποιημένος, γιατί δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από τα παιδιά μου στο σπίτι! Υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού όπου πρέπει να βελτιωθούμε, κυρίως όταν έχουμε το προβάδισμα στο σκορ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ