21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Βγάζει διαρκείας η Ζενίτ, παρά τον κορωνοϊό

Η επόμενη σεζόν στο μπάσκετ θα αρχίσει, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Και αν επιτραπεί, σε ποιο ποσοστό πληρότητας των γηπέδων. Η αβεβαιότητα γι' αυτό το θέμα είναι μεγάλη, ειδικά όσο δεν μπορεί να ελεγχθεί η πανδημία του κορωνοϊού, παρόλα αυτά η Ζενίτ δεν πτοείται.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, παρά το ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην μπορούν οι κάτοχοι αυτών των διαρκείας να μπουν στο γήπεδο, εφόσον αυτό δεν επιτραπεί! Και ειδικά στη Ρωσία, όπου η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό.

Είναι προφανές ότι η Ζενίτ θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία που δημιουργούν οι απανωτές μεταγραφές τις οποίες έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να πουλήσει περισσότερο. Και προσφέρει τις ίδιες τιμές με πέρυσι (από 65 έως 310 Ευρώ), αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν για θέματα σχετικά με ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ