19.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Βασιλόπουλος: “Όπως με τον Ολυμπιακό στον τελικό”

Αν υπάρχει κάποιος στην ΑΕΚ που ξέρει τη Νίμπουρκ απ' έξω κι ανακατωτά, αυτός είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Για τον πολύ απλό λόγο ότι στην κανονική περίοδο, ως παίκτης του Άρη, την αντιμετώπισε δύο φορές. Και έχασε και τις δύο.

"Είχα πολύ κακή εμπειρία από τη Νίμπουρκ. Είχαμε χάσει με πολλούς πόντους στην Τσεχία. Στο δεύτερο παιχνίδι χάναμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια το μαζέψαμε, αλλά χάσαμε και πάλι. Είναι επικίνδυνη ομάδα, άσχετα αν δεν γεμίζει το μάτι. Παίζει γρήγορα κι έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες, που δεν δίνουν σημασία αν δεχτούν καλάθι. Αυτοί συνεχίζουν να τρέχουν στην επίθεση", δήλωσε στην κάμερα της NOVA. Και στη συνέχεια ανέφερε τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να μην έχει την τύχη του Άρη και να πάρει αυτό που θέλει την Τετάρτη του βράδυ:

"Θα πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά πολύ δυνατά. Αυτοί συνήθως ξεκινούν καλά, αλλά στην πορεία δεν αντέχουν το δυνατό παιχνίδι, γιατί δεν έχουν μάθει στις πολλές επαφές. Αν παίξουμε επί 40 λεπτά, όπως παίξαμε με τον Ολυμπιακό στον τελικό, θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Αυτός ο τελικός με τον Ολυμπιακό κι αυτό το Κύπελλο έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο μπορεί να κάνει και κακό. Πώς; "Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει αν σταθούμε στον τελικό. Αυτός ο αγώνας και το Κύπελλο είναι πολύ ιδιαίτερα σαν στιγμές και θα είναι πολύ κρίμα ένας τέτοιος τίτλος, που πήραμε με την αξία μας, να μην έχει συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα μας γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν πάμε καλά. Η χρονιά αρχίζει για την ΑΕΚ από το Κύπελλο και μετά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ