22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Βασιλική «σκούπα»… και στη Λας Πάλμας (vids)

Η δεύτερη επίσκεψη της Ρεάλ στα Κανάρια Νησιά σε αυτά τα playoffs συνοδεύτηκε από ισάριθμη πρόκριση, καθώς με το 99-92 επί της Γκραν Κανάρια πέρασε στους τελικούς της ACB.

Η πρώτη φιναλίστ του πρωταθλήματος Ισπανίας είναι γνωστή και δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη και στη Λας Πάλμας, επικρατώντας με 99-92 επί της Γκραν Κανάρια, για να κάνει το 3-0 και να πάρει την πρόκρισή της, περιμένοντας την Μπασκόνια ή την Μπαρτσελόνα. Σε ένα θεαματικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες του Λουίς Κασιμίρο ήταν και πάλι πολύ ανταγωνιστικοί, εκείνοι του Πάμπλο Λάσο ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο από το τρίτο δεκάλεπτο, προηγούμενοι τότε με 71-79, για να τον διατηρήσουν έως το τέλος παρά τις προσπάθειες αντεπίθεσης των αντιπάλων τους.

Εκείνος που θα έδινε την «χαριστική βολή» ήταν ο Τζέφρι Τέιλορ, που με τρίποντό του στα 31" για την εκπνοή «έγραψε» το 92-97 και ουσιαστικά «καθάρισε» για τη Ρεάλ. Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν εκείνος που νωρίτερα οδήγησε τους «Μπλάνκος» με 21 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους είχε ο εξαιρετικός Έουλις Μπάεζ για την «Γκράνκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ