18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βασιλιάς» στο Λος Άντζελες μέχρι το 2023! (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς συμφώνησε σε διετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και θα παραμείνει «λιμνάνθρωπος» μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο «Βασιλιάς» αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Καλιφόρνιας στη δεύτερη σεζόν του, συμφώνησε να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Φρανκ Βόγκελ, υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2023, αντί 85.000.000 δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού οι Τζον Ουόλ, Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Ουέστμπρουκ, αμείβονται με περισσότερα χρήματα από εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεμπρόν βαδίζει στα 36 του χρόνια και συμφώνησε να παίζει με τη φανέλα των Λέικερς μέχρι τα 39 του!

Τότε ενδεχομένως να έχει το δικαίωμα και ο γιος του Μπρόνι, να μπει στο ΝΒΑ, αν αλλάξει ο κανονισμός και μπορεί να μετακομίζει απευθείας από το Λύκειο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μέσω του ντραφτ.

Αυτό είχε κάνει άλλωστε και ο «Βασιλιάς», ωστόσο εδώ και χρόνια δεν επιτρέπεται, καθώς ένας αθλητής θα πρέπει μετά το Λύκειο είτε να μετακομίσει σε κολέγιο, είτε να παίξει μία χρονιά επαγγελματικά, πριν αποκτήσει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο ντραφτ για τον επιλέξει κάποια ομάδα του «μαγικού πλανήτη».

Δείτε video με τον Λεμπρόν σε δράση, φορώντας τη φανέλα των Λέικερς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ