27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: «H τελευταία ομάδα της καριέρας μου»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στην Ομπραντόιρο μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης, που επιστρέφει στη Γαλικία για την τρίτη θητεία του.

Στα 34 του, ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε με το ισπανικό συγκρότημα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, το οποίο όμως δεν θα είναι και το τελευταίο του στην καριέρα του ως παίκτης, όπως διευκρίνισε: «Η τελευταία ομάδα μπορεί, το τελευταίο συμβόλαιο σίγουρα και δεν είναι... Ευχαριστώ!», ως συνέχεια των δηλώσεων που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομπραντόιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου σε μια πόλη που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία έχω πολλούς φίλους. Έχω παίξει άλλες δύο φορές σε αυτή την ομάδα κι ελπίζω πως αυτή θα είναι η τελευταία μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Όσον αφορά στους λόγους της επιστροφής του στην ομάδα, στην οποία έπαιξε τόσο τη σεζόν 2009-2010 όσο και το 2016, συμπλήρωσε: «Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ σε μια καλή ομάδα, ικανή να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Ήθελα, επίσης, να συνεχίσω σε ομάδα στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο και θα μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο εντός όσο εκτός παρκέ. Με τους ανθρώπους της Ομπραντόιρο, όπως και με τους φιλάθλους, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωρίζω πως και τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε, όλοι μαζί, το μπάσκετ. Βλέπω την επιστροφή μου ως μια ευκαιρία για κάτι νέο. Θέλω, πραγματικά, να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα και να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς αγώνες».

https://twitter.com/vaskos77/status/1019594085773074432

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ