27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίοι αντίθετοι για ΠΑΟΚ και Φρίμπουργκ (pics)

Η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα θα τεθεί αντιμέτωπη με εκείνη που δέχεται, κατά μέσο όρο, τα περισσότερα φέτος στο Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο κλειστό της Πυλαίας τη Φρίμπουργκ Ολιμπίκ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις μία νίκη (2-3 οι Θεσσαλονικείς, 1-4 οι Ελβετοί), αλλά μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις τους από την περιφέρεια. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, άλλωστε, είναι οι πιο εύστοχοι έως τώρα, με περίπου δέκα ανά ματς, τη στιγμή που αντίπαλοί τους δέχονται κατά μέσο όρο δώδεκα, ενώ ευστοχούν σε λιγότερα από τέσσερα!

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, πριν από τον απογευματινό  (14/11, 19.30) αγώνα στο «PAOK Sports Arena», τα οποία είναι τα εξής…

ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο BCL, ενώ έχασε στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια του. Οι Ελβετοί, από την πλευρά τους, μετρούν αρνητικό σερί τριών ηττών.
ΠΑΟΚ έχει φέτος το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, καθώς οι παίκτες του σουτάρουν με 44.3%.

Φρίμπουργκ Ολιμπίκ επιτρέπει στους αντιπάλους της να σουτάρουν, κατά μέσο όρο, δώδεκα τρίποντα ανά αγώνα. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση από όλες τις ομάδες φέτος στο Basketball Champions League.

Φιλ Γκος έχει μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 15,8π., με ποσοστό ευστοχίας στις βολές που ανέρχεται στο 90.9%, ενώ σε κάθε παιχνίδι -από τα τέσσερα που έχει αγωνιστεί- έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα.
Μπαμπακάρ Τουρέ σκόραρε τουλάχιστον 20π. και πήρε τουλάχιστον δέκα ριμπάουντ σε δύο παιχνίδια φέτος, κάτι που κανείς άλλος παίκτης δεν έχει κάνει έως τώρα στη διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ