22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Α2 Ανδρών : Αρχίζει το ματς…

Τζάμπολ στην 34η χρονιά της Α2 Ανδρών, η οποία όπως έχει αναλυθεί πολλάκις έχει την ιδιαιτερότητα να φιλοξενεί την βερσιόν του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στα εντός των τειχών πρωταθλημάτων, δηλαδή τον αναπτυξιακό Ολυμπιακό όπως αποκαλείται.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατραπακιά στο Κύπελλο Ελλάδας από το Ανατόλια θα υποδεχθούν στο βοηθητικό του ΣΕΦ τον νεοφώτιστο Τρίτωνα, και έχοντας στπ ρόστερ τους, τους Νίκου και Μελισσαράτο θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη, έχοντας ως γνώμονα ότι ξεκινούν και με -6 βαθμούς. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένουμε και στο Αιγάλεω, με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να υποδέχεται την εξαιρετική Δάφνη Δαφνίου. Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο και θέλουν με το καλημέρα να το πιστοποιήσουν.

Με έντονο ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι στην Ελευθερούπολη, με τον τοπικό Γυμναστικό να υποδέχεται τον πολλά υποσχόμενο Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ στην γειτονική Θεσσαλονίκη, το Ανατόλια φιλοξενεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στο Κύπελλο από την Δάφνη στο Χαϊδάρι.

«Πορτοκαλί» μονομαχία στον Υμηττό, με τον Αμύντα, ο οποίος θα έχει και πάλι head coach τον Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο, να υποδέχεται τον Οίακα Ναυπλίου, και να έχει εκτός τους Χείλαρη και Γκαβανόπουλο, ενώ ντεμπούτο στην κατηγορία κάνει και το Αγρίνιο, το οποίο θα υποδεχθεί πανέτοιμο το Ψυχικό στην έδρα του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν απών τον Μάντζαρη.

Στην Καρδίτσα ο ΑΣΚ θα αγωνιστεί στην κλασσική του έδρα, υποδεχόμενος το νεοφώτιστο Παγκράτι, και προβάλει ως το φαβορί, από τη στιγμή που ο Τόλης Κουτρούλιας είχε μερικές ημέρες να ποντάρει ένα νέο ρόστερ, ενώ θα έχει εκτός τους Δερμιτζάκη, Ζευγαρά και Ολύμπιο.

Τέλος, με νίκη στην ισχυρή Περιβόλα θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας.Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ούτε 20 ημέρες στην κατηγορία, και έτσι θα πάρουν μια πρώτη γεύση της κατάστασης.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικό αφιέρωμα του basketa.gr στην Α2 Ανδρών

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Κόροιβος Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Τοζακίδης)

Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Παγκράτι Σταματόπουλος-Καλογερόπουλος Λ.-Δόλγυρας (Χλωρός)

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Ψυχικό Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου-Καρπάνος (Μπέστιας)

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Δάφνη Δ. Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος-Γιακείμη (Άκελ)

Βοηθητικό ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Τρίτων Τσώνος-Σκούτας-Καλογερόπουλος Φ. (Ελευθεριάδης)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Χαρίλαος Τρικούπης Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Αγραφιώτης Ιωάν. (Στουπίδης)

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Φίλιππος Βέροιας Τσολάκος-Ρίζος-Νάστος (Θεοδοσόπουλος)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Οίαξ Ναυπλίου Παντελίδης-Χαλαμπαλάκης-Χριστινάκης (Δούκας)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ