25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αφήνει Λίμα και Σουάρεθ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει και κινείται σταδιακά στην αγορά. Άρχισε με τις ανανεώσεις και προχωρά με τις αποδεσμεύσεις, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο πρώτα με τους παίκτες που διαθέτει. Έτσι είπε το "αντίο" με τον Αουγκούστο Λίμα, αλλά και τον Άλεξ Σουάρεθ.

Τα δικαιώματα των δύο παικτών τα είχαν οι Μαδριλένοι, αλλά τους είχαν παραχωρήσει σε άλλες ομάδες. Ο Λίμα είχε αποκτηθεί στα μισά της περιόδου 2016-17, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λάσο και πήγε δανεικός στην Ζαλγκίρις Κάουνας, από εκεί στην Μπεσίκτας και τους τελευταίους δύο μήνες της αγωνιστικής έπαιξε στην Μούρθια, μια ομάδα που φαίνεται πως του ταιριάζει. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τα δικαιώματά του για έναν χρόνο ακόμη, αλλά προτίμησε να δώσει τα 70.000 της ρήτρας και να τον αφήσει. Ο Λίμα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο summer league του Λας Βέγκας με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σουάρεθ είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπιλμπάο και στην Σαραγόσα, ενώ έναν χρόνο (2015-16) είχε μείνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λάσο δεν είναι την πρόοδο που θα περίμενε και έτσι η εισήγησή του ήταν να τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ