19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Αυτοκτόνησε η Ρεάλ στη Μάλαγα (pics, vids)

Η Ρεάλ προκάλεσε την τύχη της στην Ανδαλουσία και η Μάλαγα την τιμώρησε στην παράταση, με το τρίποντο του Χάιμε Φερνάντεθ να διαμορφώνει το τελικό 103-102 στην εκπνοή, με αποτέλεσμα η «Βασίλισσα» να χάσει έδαφος στη «μάχη» της κορυφής.

Το βράδυ της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάλαγα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, φαινόταν αρκετά άνετο στο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 41-57. Η ολική επαναφορά των γηπεδούχων, όμως, έγινε και βρήκε πλήρη ολοκλήρωση στην παράταση, με τον Χάιμε Φερνάντεθ να ευστοχεί σε τρίποντο για το 103-102, που τον ανακήρυξε σε «Βασιλιά» της βραδιάς στην πόλη της Ανδαλουσίας.

Νωρίτερα, η χαλάρωση που μάλλον επέδειξαν οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο, έδωσε τη δυνατότητα στη Μάλαγα να επιστρέψει, προσπερνώντας μάλιστα στο τέλος του τελευταίου δεκαλέπτου με ευστοχία από τη γραμμή των βολών, αλλά ο Ρέγιες έσωσε τους «Μερένχες», ισοφαρίζοντας σε 95-95 στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Αυτό το καλάθι φαίνονταν να εκμεταλλεύονται οι φιλοξενούμενοι, προηγούμενοι με 98-102 στα 100" για το τέλος, από βολές του Καμπάτσο, αλλά το κάρφωμα του Σερμαντίνι έδωσε ελπίδα ξανά στη Μάλαγα, με τον Φερνάντεθ να «σκοτώνει» τη Ρεάλ.

Η Μανρέσα, από τη δική της πλευρά, βρίσκεται σε θέση playoffs, θριαμβεύοντας με 75-66 απέναντι στη Βαλένθια. Με τον Κόρεϊ Φίσερ να οδηγεί με 21 πόντους και τον Ράιαν Τούλσον να ακολουθεί με 16 πόντους και πέντε ασίστ, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν στον «φρενήρη» ρυθμό του τελευταίου δεκαλέπτου να επωφεληθούν.

Το αποτέλεσμα, ήταν να φτάσουν στην 11η φετινή τους νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην έβδομη θέση μαζί με την Μπανταλόνα, έχοντας τη θέση τους στα playoffs. Για τις «Νυχτερίδες», ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς πέτυχε 16 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ