25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτή είναι η νέα Κηφισιά (pic)

Στην δεύτερη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπαίνει η Νέα Κηφισιά, η οποία με τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο της, στηρίζεται και τη φετινή σεζόν στους δύο έμπειρους (Φίλιππος Μοσχοβίτης και Ανδρέας Ψαρόπουλος) και αρκετά ταλαντούχους αθλητές.

Αναλυτικά:

«Από αυτή την Κυριακή 8-10-2017 και στις 5.00 μμ, στο κλειστό μας ''Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ'' (Ναυπλίου και Πελοπονήσου-Αδάμες) αρχίζει το μαραθώνιο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας, που θα τελειώσει στις 20-5-2018. Πρώτος αντίπαλος ο ΙΚΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης. Η ομάδα της ΑΕΝΚ συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στη Β΄Εθνική και φιλοδοξεί να είναι ανταγωνιστική, όπως έδειξε και η επιτυχημένη πορεία της στο κύπελλο Ελλάδας.

Κορμός στο ρόστερ της παραμένουν οι περυσινοί Φίλιππος Μοσχοβίτης, Ανδρέας Ψαρόπουλος, Κώστας Κεφαλάς, Νίκος Καμαριανός,Χρήστος Μαρίνος και Ανδρέας Χατζηνικόλας. Σ΄αυτούς έχουν προστεθεί και άλλοι νεαροί κυρίως παίχτες και παραμένουν και οι υπόλοιποι ''Νέοι'', που αναδείχτηκαν από τα παιδο-εφηβικά τμήματα της ΑΕΝΚ. Η ομάδα είναι σαφώς πιο νεανική αλλά με παίχτες που έχουν κίνητρο και ενθουσιασμό. Προπονητής α΄παραμένει ο Δημήτρης Λιόγας όπως επίσης και προπονητής β΄ο Στέφανος Λαδικός. Έφορος είναι ο αειθαλής Λουκάς Μπουρνόζος. 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ καλεί του φιλάθλους της Κηφισιάς να στηρίξουν την ομάδα μας ... με την παρουσία τους στο γήπεδο αλλά και τη σωστή φίλαθλη συμπεριφορά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα μεγάλα τμήματα (Άνδρες και Γυναίκες) αποτελούν αγωνιστικό πρότυπο για τις Ακαδημίες μας αλλά και οι μεγάλοι φίλαθλοι πρότυπο συμπεριφοράς για τους μικρότερους. Επίσης να την ενισχύσουν οικονομικά με κάθε πρόσφορο τρόπο και κυρίως αγοράζοντας ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, τα οποία ισχύουν και για τους αγώνες των ΑΝΔΡΩΝ (Β΄Εθνική) αλλά και για τους αγώνες των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α΄ ΕΣΚΑ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ από αυτή την Κυριακή στο Γραφείο της ΑΕΝΚ στο κλειστό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ