23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αταμάν: Ελπίζω να αποφύγουμε τη Φενέρμπαχτσε (vid)

Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν της Ευρωλίγκας και την προτίμησή του στη φάση των νοκ άουτ μίλησε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα προτιμούσε να αποφύγει την έτερη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, Φενέρμπαχτσε, καθώς αποτελεί μία εξίσου φορμαρισμένη με εκείνους ομάδα.

«Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, χωρίς να τους υποτιμήσουμε. Αυτή η σεζόν έδειξε ότι μπορούμε να έχουμε εκπλήξεις. Για παράδειγμα, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τη Μπάγερν και τη Ζενίτ, δυο ομάδες που πιθανως να βρίσκονται αμφοτερες στα πλέιοφς και ισως και να είναι καποια από τις δύο αντίπαλός μας.

Άλλη πιθανότητα είναι να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είχαν επίσης και αυτοί ένα πολύ καλό φινάλε στη σεζόν. Να είμαι ξεκάθαρος, δεν θα διστάσουμε να παίξουμε με καμία ομάδα εκτός της Φενέρ. Όχι μόνο γιατί είναι Τουρκική ομάδα, αλλά και γιατί είναι η καλύτερη ομάδα πίσω από εμάς στο δεύτερο μισό της σεζόν. Επίσης, ισχύει και σε δεύτερο βαθμό το ότι είναι Τουρκική, γιατί όλοι θέλουμε δύο ομάδες στο Final 4. Αν χάσει από τη Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική, κατά 99% θα είναι ο αντίπαλός μας. Σε τέτοια περίπτωση, εννοείται πως θα παλέψουμε με το 100% μας για να τους αποκλείσουμε. Ειλικρινά λέω ότι δεν θέλω να αντιμετωπίσω τη Φενέρ στα πλέιοφς.»

Οι δύο Τουρκικές ομάδες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν, με την Εφές να διαλύει την συμπολίτισσα με 106-74 στον πιο πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ